Sailor-Daging
  • Sailor-Daging - 0 Sailor-Daging - 0

Sailor-Daging

Model No:Sailor-Flesh CN-101779867
Bahan Silicone Cairan
Ukuran produk: 22.5 cm * 4.9 cm
Bobot produk 0,414 kg
Fitur
Anti-bakteri, cangkir nyedhot kuwat,
Sabuk sing cocog.
Ukuran Paket: 25*11*7.5 cm
Tipe Paket Kotak Warna
Bobot Paket 0.516kg
QTY/CTN'32PCS, MOQ:8PCS
Ukuran Case: 58*40*43 cm
Kode Bar: 759746798671
Warna produk
Baterei
Yen baterei klebu ing paket:
Waterproof:

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sailor-Daging

Model No:CN-101779867

Bahan Silicone Cairan

Ukuran produk: 22.5 cm * 4.9 cm

Bobot produk 0,414 kg

Fitur

Anti-bakteri, cangkir nyedhot kuwat,

Sabuk sing cocog.

Ukuran Paket: 25*11*7.5 cm

Tipe Paket Kotak Warna

Bobot Paket 0.516kg

QTY/CTN'32PCS, MOQ:8PCS

Ukuran Case: 58*40*43 cm

Kode Bar: 759746798671

Warna produk

Baterei

Yen baterei klebu ing paket:

Waterproof:

Panas Tags: Sailor-Daging, Grosir, Produsen, Merek, Pemasok, China, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.