Harmoni Dildo Kab
  • Harmoni Dildo Kab - 0 Harmoni Dildo Kab - 0
  • Harmoni Dildo Kab - 1 Harmoni Dildo Kab - 1

Harmoni Dildo Kab

Model No:Harmony Dildo CN-101765285
Bahan PVC Natural
Ukuran produk 24 cm, 4.1 cm
Bobot produk 0,426 kg
Fitur
Anti-Bakteri, Luwih apik tinimbang Nyata,
Suction Cup sing kuwat.
Ukuran Paket 33*15.5*8 cm
Tipe PaketClam Shell
Bobot Paket 0.500kg
QTY/CTN 40PCS, MOQ:10PCS
Ukuran Case: 58*40*43 cm
Kode Bar759746652850
Warna produk. Daging
Baterei
Yen baterei klebu ing paket:
Waterproof:

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Harmoni Dildo Kab

Model No:CN-101765285

Bahan PVC Natural

Ukuran produk 24 cm, 4.1 cm

Bobot produk 0,426 kg

Fitur

Anti-Bakteri, Luwih apik tinimbang Nyata,

Piala nyedhot kuwat.

Ukuran Paket 33*15.5*8 cm

Tipe PaketClam Shell

Bobot Paket 0.500kg

QTY/CTN 40PCS, MOQ:10PCS

Ukuran Case: 58*40*43 cm

Kode Bar759746652850

Warna produk. Daging

Baterei

Yen baterei klebu ing paket:

Waterproof:

Panas Tags: Harmony Dildo, Grosir, Produsen, Merek, Pemasok, China, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.