Cewek Manis Hati
  • Cewek Manis Hati - 0 Cewek Manis Hati - 0
  • Cewek Manis Hati - 1 Cewek Manis Hati - 1
  • Cewek Manis Hati - 2 Cewek Manis Hati - 2

Cewek Manis Hati

Model No:Girl Cute Heart CN-102632158
Bahan T-Kulit
Ukuran produk: 20*13*10 cm
Bobot produk 0,967 kg
Fitur
Bebas Phthalates, Multi-Speed,
Kedher, Entri Tunggal.
Ukuran Paket: 29*23.5*8.5 cm
Tipe Paket Kotak Warna
Bobot Paket 1.390kg
QTY/CTN' 8 PCS
Ukuran Case: 58*40*43 cm
Kode Bar759746321589
Warna produk. Daging
Baterei
Yen baterei klebu ing paket:
Waterproof:

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Cewek Manis Hati

Ing ngisor iki babaganCewek Manis Hati, Muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih apikngertosCewek Manis Hati.


Model No:CN-102632158

BahanikiCewek Manis Hati:T-Kulit

Ukuran produk: 20*13*10 cm

Bobot produk 0,967 kg

Fitur ikiCewek Manis Hati

Bebas Phthalates, Multi-Speed,

Kedher, Entri Tunggal.

Ukuran Paket: 29*23.5*8.5 cm

Tipe Paket Kotak Warna

Bobot Paket 1.390kg

QTY/CTN' 8 PCS

Ukuran Case: 58*40*43 cm

Kode Bar759746321589

Warna produk. Daging

Baterei

Yen baterei klebu ing paket:

Waterproof:


Yen sampeyan pengin ngerti liyaneCewek Manis Hati, utawa liyane sing gegandhengan clitoral arouser, terwelu vibrator, dildos…. lan produk liyaneCewek Manis Hatisampeyan bisa hubungi kita.

Panas Tags: Girl Cute Heart, Grosir, Produsen, Merk, Suppliers, China, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.