Gentle Black Penis-Ireng
  • Gentle Black Penis-Ireng - 0 Gentle Black Penis-Ireng - 0
  • Gentle Black Penis-Ireng - 1 Gentle Black Penis-Ireng - 1

Gentle Black Penis-Ireng

Model No: Gentle Black Penis-Black CN-711754374
Bahan PVC Natural
Ukuran produk 19 cm, 4.7 cm
Bobot produk 0,398 kg
Fitur
Bebas Phthalate, Realistis lan Lembut,
cangkir nyedhot kuwat.
Ukuran Paket: 31*15.5*8 cm
Tipe PaketClam Shell
Bobot Paket 0.480kg
QTY/CTN'36PCS, MOQ:9PCS
Ukuran Case: 58*40*43 cm
Kode Bar759746543745
Warna produk Black
Baterei
Yen baterei klebu ing paket:
Waterproof:

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gentle Black Penis-Ireng

Model No:CN-711754374

Bahan PVC Natural

Ukuran produk 19 cm, 4.7 cm

Bobot produk 0,398 kg

Fitur

Bebas Phthalate, Realistis lan Lembut,
cangkir nyedhot kuwat.

Ukuran Paket: 31*15.5*8 cm

Tipe PaketClam Shell

Bobot Paket 0.480kg

QTY/CTN'36PCS, MOQ:9PCS

Ukuran Case: 58*40*43 cm

Kode Bar759746543745

Warna produk Black

Baterei

Yen baterei klebu ing paket:

Waterproof:

Panas Tags: Penis Ireng Lembut-Ireng, Grosir, Produsen, Merek, Pemasok, China, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.