Fashion Wong lanang-7.0 Inch Jago-Daging
  • Fashion Wong lanang-7.0 Inch Jago-Daging - 0 Fashion Wong lanang-7.0 Inch Jago-Daging - 0
  • Fashion Wong lanang-7.0 Inch Jago-Daging - 1 Fashion Wong lanang-7.0 Inch Jago-Daging - 1

Fashion Wong lanang-7.0 Inch Jago-Daging

Model No:Fashion Dude-7.0 Inci Daging Ayam CN-711786385
Bahan PVC Natural
Ukuran produk 17.5cm, 4cm
Bobot produk 0.355kg
Fitur
Anti-bakteri, Luwih apik tinimbang nyata,
Cangkir Nyedhot sing Kuat, Kapadhetan Ganda.
Ukuran Paket: 31*15.5*7 cm
Tipe PaketClam Shell
Bobot Paket 0.433kg
QTY/CTN 48PCS, MOQ:12PCS
Ukuran Case: 58*40*43 cm
Kode Bar759746863850
Warna produk. Daging
Baterei
Yen baterei klebu ing paket:
anti banyu:

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fashion Wong lanang-7.0 Inch Jago-Daging


Model No:CN-711786385

Bahan PVC Natural

Ukuran produk 17.5cm, 4cm

Bobot produk 0.355kg

Fitur

Anti-bakteri, Luwih apik tinimbang nyata,

Cangkir Nyedhot sing Kuat, Kapadhetan Ganda.

Ukuran Paket: 31*15.5*7 cm

Tipe PaketClam Shell

Bobot Paket 0.433kg

QTY/CTN 48PCS, MOQ:12PCS

Ukuran Case: 58*40*43 cm

Kode Bar759746863850

Warna produk. Daging

Baterei

Yen baterei klebu ing paket:

anti banyu:


Panas Tags: Fashion Wong lanang-7.0 Inci Ayam-Daging, Grosir, Produsen, Merek, Pemasok, China, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.