Dadi Manset Pergelangan Tangan sing apik
  • Dadi Manset Pergelangan Tangan sing apik - 0 Dadi Manset Pergelangan Tangan sing apik - 0
  • Dadi Manset Pergelangan Tangan sing apik - 1 Dadi Manset Pergelangan Tangan sing apik - 1
  • Dadi Manset Pergelangan Tangan sing apik - 2 Dadi Manset Pergelangan Tangan sing apik - 2

Dadi Manset Pergelangan Tangan sing apik

Model No:Be apik Wrist Cuffs CN-632125452
Bahan PU
Ukuran produk = 31 cm. 6,4 cm
Bobot produk 0,154 kg
Fitur
Cepet Kekasihmu, Bisa Disesuaiake kanthi Lengkap,
Gampang kanggo nggunakake Metal Hook.
Ukuran Paket: 20.5*11*7 cm
Tipe Paket Kotak Warna
Bobot Paket 0.216kg
QTY/CTN 44PCS, MOQ:22PCS
Ukuran Case: 58*40*43 cm
Kode Bar759746254528
Warna produk Black
Baterei
Yen baterei klebu ing paket:
Waterproof:

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dadi Manset Pergelangan Tangan sing apik


Model No:CN-632125452
Bahan PU
Ukuran produk = 31 cm. 6,4 cm
Bobot produk 0,154 kg

Fitur


Cepet Kekasihmu, Bisa Disesuaiake kanthi Lengkap,
Gampang kanggo nggunakake Metal Hook.
Ukuran Paket: 20.5*11*7 cm
Tipe Paket Kotak Warna
Bobot Paket 0.216kg
QTY/CTN 44PCS, MOQ:22PCS
Ukuran Case: 58*40*43 cm
Kode Bar759746254528
Warna produk Black
Baterei
Yen baterei klebu ing paket:
Waterproof:
Panas Tags: Dadi Manset Pergelangan Tangan sing apik, Grosir, Produsen, Merk, Pemasok, China, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.